Norsktalende kundsupport generell

Location: Sweden, Stockholm

Job category: Customer Service Representative (CSR)

Language: English

Brenner du for service og ønsker å jobbe med en av verdens mest kjente premium bilmerke eller et av nordens største streamingsellskap? Da kan du bli vår neste kollega! I din rolle som kundeservicemedarbeider vil du bli en del av vårt norske team. Når du fått tilbud om jobben vil du også få mulighet å kontakte en av dine kollegaer før du kommer til oss hvis du ønsker slik at du kan bli kjent med dem på forhånd.

Dette får du
På Transcom vil du ha muligheten til å utvikle deg og vokse som individ. Her kan du bygge en karriere i et internasjonalt miljø. Du finner danske, svenske og norsktalende kolleger hos oss. Vi er stolte av å si at nesten alle tjenestene våre er lagt til av folk som en gang hadde rollen som kundeservicemedarbeidere. Har du en drivkraft i å gjøre ditt beste, kan vi få til mye sammen!

I tillegg til at du kommer til å jobbe med hyggelige kollegaer og dedikerte ledere, tilbyr vi også:

● Kollektivavtale som betyr at du som ansatt, får en trygg kontrakt å henvise deg ti

● Tilgang til treningsstudio

● Transcom betaler for flybilletten og de første to ukene på et hotell i nærheten av kontoret

● Rikskort tilbyr rabatt og andre fordeler med å kjøpe mat og drikke

● Helsetilskudd

● Utviklingsmuligheter

● Full opplæring

● Muligheter for bonus i tillegg til lønn.


Din rolle

I din rolle som kundeservicemedarbeider vil du jobbe for å gi kundene eksperthjelp. Du får mye ansvar, men går aldri uten støtte, takket være den sterke lagånden og det høye engasjementet fra både kolleger og ledere. Nå finnes også muligheter å jobbe hjemmefra, men det kan endre seg - derfor er det viktig at du bor innom rimelig avstand til vårt kontor.

Stilling: Kundeservicemedarbeider

Åpningstider:
Viaplay - Man - søn, 10:00 - 22:00

Premium bilmerke - Man - fre 08:00 - 18:00 

Stillingsprosent: 100%

Fast ansettelse med 6 måneder prøvetid.


Om deg
Vi ser etter deg som er pliktoppfyllende og løsningsorientert, trives med telefonen som arbeidsverktøy og elsker å snakke med mennesker. Er motivert og liker å arbeide målrettet och liker å jobbe selvstendig og er en god lagspiller.

I tillegg ser vi at du har:

  • Fullført VGS

  • Meget god muntlig og skriftlig kommunikasjonsevne, både på norsk og engelsk.

  • Veldig god data- og systemforståelse

  • Erfaring fra servicebransjen er en fordel.

For at du skal trives, ser vi at du er serviceinnstilt, tålmodig og resultatorientert. Tempoet hos oss er høyt, men alltid med en god lagånd - hos Transcom jobber vi sammen.


Høres dette ut som noe for deg?

Du trenger ikke sende oss en CV. Etter at du har fylt ut søknaden din via nettsiden vår og hvis vi mener at din profil passer for stillingen, er neste steg å gjennomføre en skriftlig språktest. Ved godkjent test er neste steg et telefonintervju.  Hvis profilen din stemmer overens med den vi ser etter, så vil vi intivitere deg til et av våre digitale intervjuer. Der vil vi fortelle deg mer om stillingen, og bli bedre kjent med deg. Intervjuer pågår fortløpende, så send inn søknaden din i dag!
Har du noen spørsmål? Send oss gjerne en e-post til: jobb.sverige@transcom.com


Vi er Transcom 
Transcom er en global spesialist innen kundeservice og kundetilfredshet gjennom vårt omfattende nettverk av 85 kontaktsentre i 27 land på 33 språk. Vi er drevet av innovasjon og har en lidenskap for å hjelpe mennesker med å løse problemer. I tillegg er vi en av Sveriges største arbeidsgivere av ungdom. Hos Transcom er vi forpliktet – overfor kundene våre og overfor hverandre. Hver dag starter noen sin reise med Transcom, og vi tar til orde for å ta potensialet som finnes i dag for å transformere det til kompetanse for fremtiden. Vil du bli kjent for å jobbe hardt, være en lagspiller og støtte andre på laget ditt? Det er akkurat slik vi er i Transcom. Her bryr vi oss om hverandre. Du er inkludert, akkurat som du er, fra dag én. Med riktig tankesett er det ingen ende på hvor langt vi kan nå sammen.

Share this job

More jobs like this