Stvaramo promjenu koja traje.

Mi poslujemo globalno. To dolazi s velikom odgovornošću. Stoga, dok se brinemo za naše klijente i njihove korisnike iz dana u dan, vodimo računa da to radimo na način koji koristi svima.

Okvir održivosti usklađen s našom temeljnom djelatnošću.

U Transcomu smo vrlo strastveni oko toga da stvaramo pozitivnu, trajnu promjenu za planetu, njezine ljude i zajednice u kojima poslujemo. Naša strategija se nalazi u našoj analizi megatrendova i njihovog učinka na Transcom, rizicima, procjeni materijalnosti, konstantnom komunikacijom sa svim uključenim stranama, okviru globalne održivosti poput 10 principa globalnog dogovora UN-a, ciljeva održivog razvoja Ujednjenih naroda i usklađenosti s našim temeljnim djelatnostima.

Razvoj ljudi.

Naši ljudi su nam sve, stoga činimo sve da ih aktivno podržavamo i potičemo u njihovim trenutnim karijerama - a i onim budućim.

Uključenost i raznolikost.

Jednake prilike za sve i raznolikost na svim razinama našeg poslovanja nisu nešto opcionalno. Jednostavno su ono što treba činiti.

Uključenost u rad zajednice.

Pronaći ćeš Transcom u cijelom svijetu. Gdje god odeš, vidjet ćeš da otkrivamo moć lokalnih zajednica aktivno pridonoseći jednakosti, prilikama i održivosti.

Okoliš i klima.

Pozitivan uticaj koji imamo na poslovanje klijenata ne smije biti na račun bilo čega drugoga. Radimo na smanjenju i ublažavanju negativnog uticaja na okoliš načinom na koji razmišljamo i djelujemo.

Poslovna etika.

Spoznaja da naše akcije, interakcije, aktivnosti i odluke vuku korijene iz odgovornosti i onog što je ispravno znači da možemo ponosno stajati iza uspjeha svakog našeg klijenta.

Sigurnost i privatnost.

Nisu samo naši klijenti oni koji imaju povjerenja u nas po pitanju svojih korisnika. Naši zaposlenici, kao i sami korisnici, pouzdaju se u nas da ćemo postupati s njihovim podacima i čuvati integritet privatnosti s najvećim poštovanjem.

Preuzmi i pročitaj Transcomov izvještaj o održivosti iz 2023.