Behind the brilliance
of AI in CX.

CX одговара за најбрзо растечките брендови.

Зошто најамбициозните брендови на земјата ни ја доверуваат грижата за нивните клиенти? Едноставно е. Ние сме секогаш целосно посветени. За подобра услуга на клиентите. За задоволството на клиентот. И за совршените работи за буквално секој бренд кој го надминуваме.

Повеќе од совршено.

Вратите се секогаш отворени за луѓе кои сакаат да се приклучат на тимот на Transcom. Работа со највозбудливите светски брендови, постојано учење и развој, поврзување со нивните заедници. Ние создаваме совршена иднина - ве очекуваме. Подготвени сме за вас.

teammates
guy walking
woman talking on the phone

Веќе подготвени за Вас.

Планирате да доминирате на светско ниво? Одлично. Вашиот тим на Transcom веќе е распространет низ целиот свет.

Луѓе

Локации

Држави

Јазици

techstyleos logo
getyourguide logo
cgi
whirlpool
paypal

Некои од совршените брендови зад кои стоиме.

animation-chat-background-img

Започнете нешто совршено.

Во Transcom, вашиот успех е наш успех. Што мислиме со тоа? Пријавете се и дознајте.
Контактирајте нè