Behind the brilliance
of AI in CX.

CX I PËRSHTATSHËM PËR MARKAT ME RRITJE MË TË SHPEJTË.

Pse markat më ambicioze në botë na besojnë neve që të kujdesemi për klientët e tyre? Është e thjeshtë. Ne jemi të përkushtuar pa pushim për t'i shërbyer sa më mirë klientëve, për të nxitur suksesin e klientit dhe për të bërë gjëra të shkëlqyera të ndodhin për çdo markë që kemi pas.

Kush është mbrapa këtij shkëlqimi.

Është e mrekullueshme të jesh pjesë e Transcom. Markat më të mëdha në botë na kanë zgjedhur për t'u kujdesur për klientët e tyre dhe përvojat që ne ofrojmë i sjellin ata në jetë. Kjo nuk është përgjegjësi e vogël, por gjithçka fillon me ju dhe talentin tuaj. Bashkohuni me ekipin tonë dhe së shpejti do të shihni - nuk ka kufi se sa larg mund të shkoni!

teammates
guy walking
woman talking on the phone

Tashmë gati për ju.

Ne jemi një komunitet global i ekspertëve vendas. Të gjithë të shkathët, kureshtarë, të prirur dhe të gjithë të përkushtuar ndaj markave më të dashura në botë. Dhe ne duam që ju të bashkoheni me ne.

Njerëzit

Vendndodhjet

Vendet

Gjuhët

techstyleos logo
getyourguide logo
cgi
whirlpool
paypal

Disa nga markat e shkëlqyera pas të cilave qëndrojmë ne.

animation-chat-background-img

Fillo diçka të shkëlqyer.

Në Transcom, suksesi juaj është suksesi ynë. Çfarë nënkuptojmë me këtë? Aplikoni dhe zbuloni.
Gjej punën perfekte