Të përkushtuar ndaj ambicieve tuaja.

Ne e duam CX dhe jemi po aq të apasionuar pas klientëve tanë sa fansat e tyre. Kjo është arsyeja pse markat më të dashura në botë mbështeten tek ne. Do të na gjeni pas shkëlqimit të gjigandëve të tregtisë elektronike, fintech-ve novator, legjendave të teknologjisë dhe më shumë.

Ide të mëdha, të realizuara.

Në vitin 1995, kompania suedeze e investimeve Kinnevik kishte një vizion për të themeluar një ofrues global të shërbimit ndaj klientit me ambicie të mëdha dhe klientë të shkëlqyer. Kështu lindi Transcom. Brenda një dekade, ne u zgjeruam në të gjithë Evropën dhe menjëherë pas kësaj, filluam operacionet e punës nga shtëpia në Amerikën e Veriut, e ndjekur nga biznesi në SHBA, Kanada dhe Filipine. Çfarë e bëri të mundur? Së pari, shkathtësia në kapjen e tregjeve të afërt dhe të largët që ne e quajmë smartshoring. Se dyti, kurioziteti i pafund, përqafimi i kulturave dhe angazhimi i pakufi për suksesin e klientëve tanë.

Mundësuar nga njerëzit.

Kur je i përkushtuar në mënyrë të pafund ndaj klientëve, ke nevojë për njerëz që ndajnë pasionin tënd. Kjo do të thotë të tërheqësh talentë të shkëlqyer dhe t'i ndihmosh ata të rriten në karrierë si dhe të krijosh lidhje me çdo komunitet ku bashkohesh. Kur bëhet fjalë për njerëzit, politika jonë është dyer të hapura, e ardhme e shkëlqyer. Rrënjë të forta, në mënyrë që të mund të ndërtojmë shkëlqimin së bashku, si një ekip.

techstyleos logo
getyourguide logo
cgi
paypal
whirlpool

Disa nga markat pas shkëlqimit të të cilave jemi ne.

The people behind the brilliance.

Njerëzit tanë janë forca jonë më e madhe. Ambicioz, të përkushtuar, të zgjuar dhe gjithmonë në kërkim të mënyrës më të mirë për t'u siguruar që puna të përfundojë. Njerëzit në Transcom rriten aq sa duan. Shkojnë aq larg sa munden. Ata punojnë me markat më të dashura në botë që nga dita e parë dhe ne sigurohemi që të jemi këtu për ta, duke krijuar të ardhme të shkëlqyera.

red blouse
guy walking
woman talking on the phone
people

Kush është mbrapa këtij shkëlqimi.

Kur njerëzit bashkohen me ekipin e Transcom, dyert hapen. Duke punuar me markat më emocionuese në botë, gjithmonë duke mësuar dhe duke u rritur, duke u lidhur me komunitetet e tyre. Ne krijojmë të ardhme të shkëlqyera.

Disa fakte të shpejta.

#
Fakte të kompanisë
Fakte të kompanisë
  • Themeluar: 1995

  • Selia globale: Stokholm, Suedi

  • Presidenti dhe CEO: Brian Johnson

  • Pronësia: Transcom është një kompani në pronësi private. Altor Fund IV është pronari i shumicës, së bashku me investitorin e konsiderueshëm të pakicës Gunilla von Platen, si dhe me njerëzit kryesorë nga ekipi menaxhues i Transcom."

#
Fakte financiare
#
Shtrirja globale
#
Tregjet dhe shërbimet
#
Vlerësimet

Xzakt dhe Awesome OS janë pjesë e familjes Transcom.

Awesome OS

Awesome OS është një kompani e gjeneratës së ardhshme të kontraktimit të shërbimeve të biznesit që u mundëson startup-eve më të shquara dhe kompanive të tregtisë elektronike të ofrojnë nivele të paprecedentë të performancës dhe kënaqësisë së klientit. Awesome OS ofron operacione më të mira në klasë të shërbimit ndaj klientit, mbështetje back-office, zhvillim ueb/softuer dhe shërbime të dizajnit grafik që fuqizojnë kompanitë të japin përparësi funksioneve të tyre kryesore. E blerë nga Transcom në 2018, Awesome OS është pjesë e familjes Transcom WorldWide."

Xzakt

Xzakt është një nga kompanitë lider në shërbimin ndaj klientit në Skandinavi. Me mbi 20 vite përvojë, ne ofrojmë shërbime të klasit botëror për disa nga kompanitë më të mira në rajonin nordik. Ne kemi mbi 300 punonjës të dedikuar ndaj klientëve dhe ofrojmë shërbimet tona ne faqe interneti si Gävle, Skellefteå, Eskilstuna dhe Malaga. Ne kemi një model unik operimi që funksionon vërtet mirë me kompanitë e teknologjisë dhe e-com me rritje të shpejtë duke i mbështetur ato me zgjidhje të zgjuara, fleksibël dhe me cilësi të lartë për shërbimin e tyre ndaj klientit. E themeluar nga Gunilla von Platen në 2000 dhe e blerë nga Altor në 2017, sot Xzakt është pjesë e familjes Transcom Worldwide.

Le të fillojmë diçka të shkëlqyer.