Неуморно посветени на Вашата амбиција.

Го сакаме CX и ги сакаме нашите клиенти како и нивните обожаватели. Затоа најомилените брендови во светот се потпираат на нас. Ќе не откриете зад совршеноста на е-трговците, револуционерните финансиери, технолошките легенди и многу други.

Големи идеи, големи остварувања.

Во далечната 1995 година, шведската инвестициска компанија Kinnevik имаше визија за основање на глобален давател на услуги за клиенти со големи амбиции и совршени клиенти. Така се роди Transcom. Во рок од една деценија, се проширивме низ Европа, а набргу потоа, започнавме со работа во Северна Америка, па во САД, Канада и Филипините. Што го овозможи тоа? Најпрво, цврстиот став кон офшорингот, оншорингот и ниаршорингот што ние го нарекуваме смартшоринг. Второ, бескрајната љубопитност, прифаќањето култури и целосната посветеност на успехот на нашите клиенти.

Поттикнати од луѓето.

Кога сте целосно посветени на клиентите, ви требаат луѓе кои ја делат истата желба со вас. Тоа значи да се привлечат врвни таленти и да им се помогне да ги развијат нивните кариери и да се создадат врски со секоја заедница во која се придружувате. Кога станува збор за луѓето, имаме политика на отворени врати. Совршена иднина. Силни корени. Така градиме успех заедно, како тим.

Зад успехот на нашите клиенти.

Нашите клиенти доаѓаат од различни индустрии, како што се финансиска технологија, онлајн малопродажба, телекомуникации, патувања и логистика, се само дел од многуте. Нивните клиенти имаат различни потреби, па затоа соработуваме со нив за да обезбедиме услуги како корисничка поддршка, техничка поддршка, продажба и многу повеќе.

Со што точно се занимаваме?

Во зависност од потребите на клиентот, нашите вработени се нивна подршка на многу начини. Понекогаш тоа значи да се осигурате дека на потрошувачите на клиентот на социјалните медиуми им е претставена вистинската содржина, во друг случај тоа може да значи одговор на клиентот што испраќа е-пошта за неисправен паметен телефон. На што и да се фокусирани нашите вработени, тие работат заедно како еден совршен тим на Transcom.

techstyleos logo
getyourguide logo
cgi
paypal
whirlpool

Некои од совршените брендови зад кои стоиме.

Луѓето кои стојат зад успехот.

Нашите луѓе се нашата најголема сила. Амбициозни, посветени, паметни и секогаш во потрага по најдобриот начин да се заврши работата. Луѓето од Transcom се развиваат колку што сакаат. До граници до каде што можат. Тие работат со најомилените светски брендови од првиот ден. И ние се грижиме за нив, создавајќи совршени иднини додека се развиваме.

red blouse
guy walking
woman talking on the phone
people

Повеќе од совршено.

Вратите се секогаш отворени за луѓе кои сакаат да се приклучат на тимот на Transcom. Работа со највозбудливите светски брендови, постојано учење и развој, поврзување со нивните заедници. Ние создаваме совршена иднина - подготвена да ја земете во свои раце. Подготвена за вас.

Неколку брзи факти.

#
Факти за фирмата
Факти за фирмата
  • Основана: 1995 година

  • Глобално седиште: Стокхолм, Шведска

#
Финансиски факти
#
Глобален опсег
#
Пазар и услуги
#
Признанија

Xzakt и Awesome OS се дел од Transcom фамилијата.

Awesome OS

Awesome OS Awesome OS е компанија за аутсорсинг на деловни услуги од идната генерација која им овозможува на најистакнатите стартапи и компании за е-трговија да овозможат невидени начини на перформанси и задоволство за клиентите. Awesome OS нуди најдобри можности за услуги на клиентите, поддршка за back-office, web/software development и услуги за графички дизајн што им овозможуваат на компаниите да ги приоретизираат нивните основни функции. Создаден од Transcom во 2018 година, Awesome OS е дел од семејството Transcom WorldWide.

Xzakt

Xzakt е една од водечките компании во аутсорсинг услуги на клиентите во Скандинавија. Со повеќе од 20 години искуство, нудиме услуги на светско ниво за некои од највозбудливите компании во нордискиот регион. Имаме преку 300 посветени вработени со клиенти и ги овозможуваме нашите услуги од локациите во Гавле, Скелефтеа, Ескилстуна и Малага. Имаме уникатен оперативен модел кој работи навистина добро со брзорастечките технолошки и електронски компании кои ги поддржуваат со паметни, флексибилни и висококвалитетни решенија за нивните услуги на клиентите. Основана од Гунила фон Платен во 2000 година и купена од Алтор во 2017 година, денес Xzakt е дел од семејството Transcom Worldwide.

Да започнеме нешто совршено.