Stvaramo promenu koja traje.

Mi poslujemo globalno, a sa tim dolazi velika odgovornost. Stoga, dok se brinemo za naše klijente i njihove korisnike iz dana u dan, vodimo računa da to radimo na način koji koristi svima.

Okvir održivosti usklađen s našom delatnošću.

U Transcomu smo vrlo strastveni oko toga da stvaramo pozitivnu, trajnu promenu za planetu, njene ljude i zajednice u kojima poslujemo. Naša strategija se nalazi u našoj analizi megatrendova i njihovog učinka na Transcom, rizicima, proceni materijalnosti, konstantnom komunikacijom sa svim uključenim stranama, okviru globalne održivosti poput 10 principa globalnog dogovora UN-a, ciljeva održivog razvoja Ujednjenih naroda i usklađenosti s našim temeljnim delatnostima.

Razvoj ljudi.

Naši ljudi su nam sve, stoga činimo sve da ih aktivno podržavamo i podstičemo u njihovim trenutnim karijerama - a i onim budućim.

Inkluzija i raznolikost.

Jednake prilike za sve i raznolikost na svim nivoima našeg poslovanja nisu nešto opciono. Jednostavno su ispravna stvar koju treba učiniti.

Uključenost u rad zajednice.

Pronaći ćeš Transcom u celom svetu. Gde god odeš, videćeš da otkrivamo moć lokalnih zajednica aktivno pridonoseći jednakosti, prilikama i održivosti.

Životna sredina i klima.

Pozitivan uticaj koji imamo na poslovanje klijenata ne sme biti na račun bilo čega drugog. Radimo na smanjenju i ublažavanju negativnog uticaja na životnu sredinu načinom na koji razmišljamo i delujemo.

Poslovna etika.

Spoznaja da naše akcije, interakcije, aktivnosti i odluke vuku korene iz odgovornosti i onog što je ispravno znači da možemo ponosno stajati iza uspeha svakog našeg klijenta.

Sigurnost i privatnost.

Nisu samo naši klijenti oni koji imaju poverenja u nas po pitanju svojih korisnika. Naši zaposleni, kao i sami korisnici, pouzdaju se u nas da ćemo postupati s njihovim podacima i čuvati integritet privatnosti s najvećim poštovanjem.

Preuzmi i pročitaj Transcomov izveštaj o održivosti iz 2023.